Kamado Joe II

van 1.599,-

€ 1.499,-

Kamado Joe II

Met de Classic II ontketent Kamado Joe een ware revolutie in de BBQ wereld. Nog nooit kon een merk met zoveel innovaties uitpakken!!!

Naast de bestaande voordelen en garanties die je bij Kamado Joe al kon vinden zorgt dit ervoor dat de Classic II momenteel nog steeds de meest verkochte kamado is.

KONTROL TOWER TOP VENT
Deze gepatenteerde, regenbestendige luchtschuif is geheel van aluminium en roest dus niet. Nauwkeurig in te stellen voor constante luchttoevoer.

AIR LIFT HINGE
Dankzij dit revolutionaire nieuwe scharnier hoeft u 96% minder gewicht te tillen bij het openen van het deksel. Ontwikkeld in samenwerking met Weber Knapp in New York,’s werelds nummer een op het gebied van hoogwaardige scharnieren.

STAINLESS STEEL LATCH
Kliksluiting voor een ongeëvenaard luchtdichte afsluiting.

AMP FIREBOX
Breuk is uitgesloten bij de nieuwe AMP Firebox meerdelige vuurbak. Dit zesdelige ontwerp, waarop octrooi aangevraagd is, maakt korte metten met een veel voorkomend probleem.

PATENTED SLIDE-OUT ASH DRAWER
Bij andere kamado-grills is het een heel gedoe om de asresten onder de vuurbak weg te vegen. Zo niet bij onze Classic, Big Joe en Stand-Alone: deze modellen zijn voorzien van een unieke lade die zich moeiteloos en zonder rommel laat legen.

WIRE MESH FIBERGLASS GASKET
Geheel nieuwe, dubbeldikke pakking voor superieure luchtdichte afsluiting; gaat 10 x zo lang mee als gewone industriële pakkingen. Ontwikkeld in samenwerking met Davlyn Manufacturing in Pennsylvania, de bekendste fabrikant van thermische pakkingen ter wereld.

Ik heb interesse in de Joe 2 classic, neem contact met mij op!