Monolith Classic BBQ Guru Pro Serie met onderstel

van € 1.699,-

nu € 1549,-

Monolith Classic BBQ Guru Pro Serie met onderstel

De Monolith Classic Zwart met Onderstel is meer dan een barbecue/grill. De Monolith is een combinatie van mooi design en kwalitatieve functionaliteit! Met de Monolith kun je grillen, barbecueën, roken, bakken, koken en garen. Dankzij het ingenieuze Monolith systeem kun je ten alle tijden rookhout toevoegen.

Deze keramische grill van Monolith is van alle gemakken voorzien. Naast het mooie uiterlijk is deze keramische barbecue voorzien van een temperatuurmeter die heel precies de temperatuur aan geeft. Heel belangrijk natuurlijk om het perfecte stukje vlees te garen. Wilt u de keramische Monolith ergens anders neer zetten? Dit kan altijd door het sterke onderstel met zwenkwielen. Erg belangrijk natuurlijk dat dit pareltje stevig staat.

De Monolith Pro Serie is het resultaat van inovatie en de successen van Monolith die zich de afgelopen jaren keer op keer heeft bewezen. Met het nieuwe SMART roostersysteem is het nu mogelijk om te werken met halve roosters op 4 niveau’s. Tegelijkertijd is het mogelijk om zowel direct als indirect te grillen vanwege de halve indirectstenen en zijn de nieuwe halve RVS lekbakken ideaal voor vetopvang of vloeistof bakjes.

De nieuwe 5-delige vuurschaal, geplaatst in een RVS houder, heeft een astrechter voor de as opvang die eenvoudig te legen is met de meegeleverde asschep.

Ik heb interesse in de Monolith classic, neem contact met mij op!