Kamado Joe III

van 2.199,-

€ 2.099,-

Kamado Joe III classic

De Kamado Joe Classic III is het nieuwste model van Kamado Joe en een flinke upgrade ten opzichte van de Classic II. Het grilloppervlak is gelijk gebleven met 46 cm. De Kamado Joe Classic III is groot genoeg om voor het hele gezin complete maaltijden te bereiden.

Met de Classic III voert Kamado Joe nog meer innovaties door. Het verbeterde onderstel is volledig gemaakt van verzinkt staal en biedt zelfs opbergruimte voor accessoires. Binnen in de Kamado Joe Classic III is de revolutionaire Super Hyperbolic Insert geplaatst. Dat is een gietaluminium constructie dat een optimale circulatie creëert door lucht samen te brengen en voort te stuwen. De Kamado Joe Classic III bestaat uit 3 levels/ verdiepingen. Daardoor is hij iets hoger dan zijn voorganger. De gepatenteerde aslade is ook weer aanwezig maar er wordt voortaan een Ash Basket standaard meegeleverd. Hierdoor wordt het schoonmaken van jouw Kamado Joe nog gemakkelijker.

Het inmiddels bekende Divide & Conquer systeem is ook weer terug te vinden in de Kamado Joe Classic III. Dit kooksysteem zorgt er voor dat je verschillende bereidingsmethodes tegelijk kunt toepassen omdat alle roosters gehalveerd zijn. De hoogwaardige keramische constructie van de Kamado Joe Classic III zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden en maakt een perfecte temperatuurbeheersing mogelijk.

Ik heb interesse in de Joe III classic, neem contact met mij op.